/

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

David Beckham: Όσα δεν ξέρετε για τον παγκοσμίου φήμης παίκτη


Όνομα: David Robert Joseph Beckham


Γεννήθηκε: 2 Μαϊου 1975

Καταγωγή: Leytonstone, London, England

Ύψος: 1.83


Η καριέρα του ξεκίνησε το 1992, σε ηλικία 17 ετών, όταν έκλεισε συμβόλαιο με τη Manchester United. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην ομάδα αυτή κέρδισε το Premier League 6 φορές, το FA Cup 2 φορές και το UEFA Champions League.

Το 2003 άφησε την Manchester United και πήγε στη Real Madrid, όπου έμεινε για 4 σεζόν.  

To 2007 άφησε τη Real Madrid και υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο με τους Los Angeles Galaxy.

Οικογένεια

Γονείς του David Beckham είναι η Sandra Georgina (κομμώτρια) και ο David Edward Alan "Ted" Beckham (τεχνίτης κουζινών). Ο David σαν παιδί έπαιζε ποδόσφαιρο στο Ridgeway Park. Σε μία συνέντευξη που έδωσε ο ποδοσφαιριστής το 2007 είπε για την παιδική του ηλικία: "Όταν με ρωτούσαν στο σχολείο τι ήθελε να γίνω όταν μεγαλώσω τους έλεγα ότι ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής. Και μετά μου έλεγαν "Τι πραγματικά θέλεις να κάνεις, σαν δουλειά". Αλλά εγώ μόνο αυτό ήθελα να κάνω σε όλη μου τη ζωή".




To 1997 o David άρχισε να βγαίνει με τη Victoria Adams (από τις Spice Girls) ύστερα από έναν αγώνα της Manchester United  που πήγε να παρακολουθήσει. Η σχέση τους προσέλκυσε όλα τα φώτα της δημοσιότητας ενώ τους αποκαλούσαν "Posh and Becks". Της έκανε πρόταση γάμου στις 24 Ιανουαρίου του 1998 σε ένα εστιατόριο στο Cheshunt, στην Αγγλία.

Τον Ιούλιο του 1999, ο David και η Victoria παντρεύτηκαν στο Luttrellstown Castle, στην Ιρλανδία. Ο συναθλητής του David, Gary Neville, έγινε κουμπάρος του ζευγαριού ενώ αυτός που κρατούσε το δαχτυλίδι ήταν ο πρώτος γιος τους Brooklyn. Ο γάμος κόστισε 500000 λίρες ενώ το ζευγάρι είχε κλείσει αποκλειστική συμφωνία με το περιοδικό OK! για να καλύψει το γεγονός. Την ίδια χρονιά το ζευγάρι αγόρασε το σπίτι του, το οποίο ονομάστηκε Beckingham Palace και κόστισε 7,5 εκατομμύρια λίρες. 


Το 2007 το ζευγάρι αγόρασε την τωρινή του κατοικία στο Beverly Hills, η οποία κόστισε 22 εκατομμύρια δολάρια. Η οικογένεια έχει επίσης ένα σπίτι στο Dubai.

Ο David και η Victoria έχουν σήμερα 4 παιδιά: τον Brooklyn Joseph (ο οποίος γεννήθηκε το 1999 στο Λονδίνο), τον Romeo James (γεννήθηκε το 2002 στο Λονδίνο), τον Cruz David (γεννήθηκε το 2005 στη Μαδρίτη) και την Harper Seven (γεννήθηκε το 2011 στο Los Angeles).


6 πράγματα που δεν ξέρετε για τον Beckham: 

1. Ήταν ο πρώτος βρετανός ποδοσφαιριστής που έπαιξε σε 100 αγώνες Champions League.
2. Για να παίξει στους L.A. Galaxy συμφώνησε να παίρνει ετησίως 6,5 εκατομμύρια δολάρια.
3. Σαν παιδί πήγαινε κάθε εβδομάδα στην εκκλησία με τους γονείς του και τις δύο του αδερφές.
4. Ο Elton John είναι νονός του Brooklyn και του Romeo Beckham και η Elizabeth Hurley είναι η νονά τους.
5. Ο David πάσχει από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή η οποία τον κάνει να θέλει να βλέπει τα πάντα τακτοποιημένα σε ευθεία γραμμή ή να είναι ζευγάρια. Η Victoria λέει γι'αυτό: "Αν ανοίξετε το ψυγείο μας είναι όλα τοποθετημένα με συγκεκριμένο τρόπο. Έχουμε 3 ψυγεία - ένα για φαγητά, ένα για σαλάτες και ένα για ποτά και αναψυκτικά. Σε αυτό που υπάρχουν τα αναψυκτικά όλα είναι συμμετρικά. Αν υπάρχουν 3 κουτάκια από κάτι, πετάει το ένα γιατί πρέπει όλα να είναι ζευγάρι".
6. Ο David έχει 20 τατουάζ σε όλο του το σώμα. Πέντε από αυτά είναι τα ονόματα των τριών αγοριών του, της κόρης του και της γυναίκας του Victoria.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
^ Scroll to Top