/

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

3 κανόνες για υγιεινό μεσημεριανό που θα σε βοηθήσει να χάσεις βάρος!


Ξέρεις ότι δεν πρέπει να το ρίξεις στο junk food όταν προσπαθείς να χάσεις βάρος αλλά η μικροσκοπική σαλάτα που τρως είναι ο λόγος που παρατρώς στο επόμενο γεύμα σου. Οι παρακάτω κανόνες θα σε βοηθήσουν να κάνεις τις σωστές επιλογές στο μεσημεριανό σου.

Μην ξεχνάς τις πρωτεϊνες: Όπου κι αν είσαι μην ξεχνάς ποτέ τις πρωτεϊνες οι οποίες είναι φίλες σου. Προτίμησε την καθαρή πρωτεϊνη που προέρχεται από το ψάρι και το κοτόπουλο συνδυασμένα με λαχανικά ή κινόα.

Πρόσθεσε λαχανικά: Τα λαχανικά ταιριάζουν με τα πάντα. Μπορείς να τα βάλεις στη σούπα σου, στην πίτσα σου ή να τα φας και αργά το βράδυ αν σε πιάσει λιγούρα. Επίσης είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις ότι πολλά φρούτα και λαχανικά είναι πλούσια σε ίνες οι οποίες βοηθούν στο να νιώθεις γεμάτος και ικανοποιημένος μέχρι το επόμενο γεύμα σου.
Οι σωστές ποσότητες: Ξέρεις ότι το έχεις παρακάνει όταν τρως υπερβολικά πολύ σε ένα γεύμα σου αλλά το να φας λίγο είναι επίσης λάθος. Για να αποφύγεις να υποπέσεις σε οποιαδήποτε διατροφική αμαρτία καλό είναι να τρως όσο πρέπει αλλά όχι και υπερβολικά πολύ. Το μυστικό είναι να αισθάνεσαι χορτάτος αλλά όχι σκασμένος από το πολύ φαγητό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
^ Scroll to Top