/

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Η adidas και το 2ο Open Run της χρονιάς σε προσκαλούν να τρέξεις μαζί με τον running mate σου!


Στο 1ο adidas Open Run της χρονιάς, περισσότεροι από 800 runners έσπασαν τη ρουτίνα του κέντρου και έδωσαν στην Αθήνα τη δική τους ενέργεια. Έτρεξαν παρέα, γέλασαν, μοιράστηκαν μία ξεχωριστή εμπειρία. Το επόμενο Adidas Run κατεβαίνει νότια, στην παραλία Φαλήρου και σε προσκαλεί να τρέξεις με τη δική σου παρέα. 

Στο 2ο adidas Open Run της χρονιάς τρέχεις μαζί με τον αγαπημένο σου, την κολλητή σου, την παρέα σου, με το άλλο σου μισό, αυτόν που θα επιλέξεις για running mate σου! Εσύ και οι φίλοι σου, η δική σου παρέα, που μοιράζεστε την ίδια αγάπη και ενθουσιασμό για τον αθλητισμό και το τρέξιμο, γίνεστε κομμάτι της μεγάλης running παρέας της adidas. Ζήσε τη μοναδική εμπειρία με αυτούς που αγαπάς και μοιραστείτε τα μοναδικά adidas wristbands που θα σας δοθούν, για να σας θυμίζουν ότι τρέξατε μαζί.

Η εκκίνηση του 2ου adidas Open Run για το 2014, με θέμα #BoostAthens with your runningmate, θα δοθεί στην παραλία Φαλήρου (στάση τραμ Μπάτης), την Τετάρτη 30 Απριλίου, στις 19:00 (προσέλευση 17:30 ως 18:30). Οι runners θα τρέξουν την παραλιακή δοαδρομή ενώ στο χώρο της εκκίνησης θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη νέα τεχνολογία BOOST που έφερε την επανάσταση στο τρέξιμο. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπες εδώ: adidasrunning!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
^ Scroll to Top