/

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να χάσεις μερικά κιλάκια σε μία εβδομάδα!


Παρόλο που το χάσιμο βάρους είναι μία διαδικασία που απαιτεί αρκετό χρόνο, είναι πιθανό να χάσεις μερικά κιλάκια μέσα σε μία εβδομάδα χωρίς να κάνεις τρελές και επικίνδυνες δίαιτες. Το μυστικό είναι να καις περισσότερες θερμίδες από όσες καταναλώνεις. Δες τρία πράγματα που μπορείς να κάνεις και να πετύχεις το στόχο σου!

Μην πίνεις θερμίδες
Αν ψάχνεις για έναν τρόπο να χάσεις βάρος γρήγορα μείωσε τις θερμίδες που παίρνεις από τα υγρά που πίνεις. Προσπάθησε να πίνεις όσο περισσότερο νερό μπορείς και πράσινο τσάι χωρίς ζάχαρη ή μέλι. Κόψε τελείως τα αναψυκτικά, το αλκοόλ και τα ενεργειακά ποτά. Δε θα γλιτώσεις μόνο θερμίδες αλλά θα καταφέρεις να είσαι και λιγότερο φουσκωμένη. 

Όχι υδατάνθρακες και ζάχαρη
Ο ευκολότερος τρόπος για να περιορίσεις τους υδατάνθρακες από τη διατροφή σου είναι να μείνεις μακριά από τα προϊόντα που περιέχουν υδατάνθρακες και ζάχαρη. Απέφευγε να τρως ζυμαρικά, λευκό ρύζι, λευκό ψωμί και ο,τιδήποτε περιέχει ζάχαρη αν θέλεις να χάσεις βάρος γρήγορα. 

Γυμνάσου καθημερινά
Έστω και 20 λεπτά γυμναστικής μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις το στόχο σου. Καλό είναι να κάνεις αερόβια άσκηση καθημερινά έτσι ώστε να χάσεις γρήγορα βάρος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
^ Scroll to Top