/

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Matthew Fox: Πώς έχασε 20 κιλά για έναν ρόλο


Ο 46χρονος ηθοποιός Matthew Fox φωτογραφήθηκε για το τεύχος Δεκεμβρίου της βρετανικής έκδοσης του περιοδικού Men’s Health και μίλησε για το πώς κατάφερε να χάσει πολλά κιλά για ένα ρόλο.


Για το πώς κατάφερε να χάσει πολλά κιλά για το ρόλο του στην ταινία Alex Cross είπε: “Όταν διάβασα το σενάριο ένιωσα αμέσως ότι ο χαρακτήρας που υποδύομαι χάνει πολύ βάρος μόνο και μόνο από την ενέργεια που έκαιγε μέσα του. Με αυτή τη σκέψη κατάφερα και εγώ να χάσω τα κιλά” και συνέχισε “Δεν ήθελα να χάσω κιλά με ανθυγιεινό τρόπο αλλά δεν ήξερα πώς να το κάνω διαφορετικά. Διάβασα κάπου πως όταν ο Christian Bale προετοιμαζόταν για το ρόλο του στην ταινία The Machinist έτρωγε μόνο ένα μήλο την ημέρα για πολλούς μήνες. Μόνο ένα μήλο! Αυτό αποκλείεται να κάνει καλό στον οργανισμό”.

Τέλος είπε: “Έχασα 20 κιλά μαζί και όπως καταλαβαίνετε ήταν πολύ δύσκολο μιας και μου αρέσει πολύ το φαγητό. Όσο πλησιάζαμε πιο πολύ στην έναρξη των γυρισμάτων έτρωγα όλο και πιο λίγο. Υπήρχαν μερικές σκηνές πριν από τις οποίες για μία εβδομάδα εώς και 10 μέρες ήταν πολύ δύσκολο το διατροφικό μου πρόγραμμα. Έτρωγα μόνο στήθος κοτόπουλου, μπρόκολο και πρωτεϊνικά ποτά. Ήταν βάναυσο”.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
^ Scroll to Top