/

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Κέικ σοκολάτας χωρίς γλουτένη: Μία συνταγή όνειρο!



 
 

Για όσους από εσάς δεν κάνει να τρώτε γλουτένη ή για όσους κάνετε διατροφή και δε θέλετε να περιλαμβάνει αυτή καθόλου ψωμί και επομένως αλεύρι, εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε μία φανταστική συνταγή για κέικ σοκολάτας χωρίς γλουτένη!

ΥΛΙΚΑ

  • 1μιση κούπα αλεύρι χωρίς γλουτένη
  • μισή κούπα κακάο
  • 1 κούπα ζάχαρη (μπορείτε να βάλετε αντί για ζάχαρη, στέβια)
  • μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 2 κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα
  • 3/4 της κούπας κόμμι ξανθάνης
  • 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά της σούπας ξύδι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού καθαρό εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 αυγό
  • 1 κούπα νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ρίξτε όλα τα στεγνά υλικά σε ένα μπολ και ανακατέψτε τα.

Ρίξτε όλα τα υγρά υλικά και ανακατέψτε τα όλα καλά. 

Αλείψτε ένα μακρόστενο ταψάκι με λάδι ή βάλτε αντικολλητικό χαρτί και ψήστε το κέικ για 30-35 λεπτά. Για να δείτε αν έγινε τρυπίστε το με ένα πηρούνι και δείτε αν αυτό βγαίνει καθαρό.


Σερβίρετέ το όπως είναι ή ρίξτε από πάνω λίγη σοκολάτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
^ Scroll to Top