A lovely restaurant in London (in 124 Kensington Church Street, in Notting Hill) is a great choice for those who prefer to eat healthy and organic food.
Ingredients for the lunch
and dinner menus and shop items are sourced from suppliers who
share their commitment to excellence. Clarke’s prides itself on
buying the highest quality ingredients and uses no artificial additives
or preservatives to produce their wide selection of goods.
Now in it's 29th year, Clarke's restaurant is still committed to
using the best seasonal products available - many of which are sourced
from specialist suppliers in the south of England. The menus change
twice daily and reflect the ingredients that are suitable to and
available in the season. Sally (the owner) writes the menus on a daily basis
ensuring that the textures, flavours and colours are assembled in a
balanced way.
The lunch menu offers a small selection of dishes from which to choose with items suitable for vegetarians, fish and meat eaters alike. The dinner menu offers a variety of a la carte dishes from which to choose.
The lunch menu offers a small selection of dishes from which to choose with items suitable for vegetarians, fish and meat eaters alike. The dinner menu offers a variety of a la carte dishes from which to choose.
Fish from the Channel west coast and meats from Wales, Berkshire and
Scotland arrive daily from trusted suppliers, along with fruits,
vegetables, salad and herbs from a specialist buyer in Covent Garden,
who chooses products on our behalf from France, Italy and Spain. Hand
shaped buffalo mozzarella arrives from Naples twice a week and most of
the British and Irish cheeses for the restaurant and shop are chosen and
ripened for us by Neal's Yard Dairy.
Olive oils from Umbria, Tuscany, Provence and Spain all feature on the menus and being one of Sally’s favourite ingredients, there is never a menu without one of them, either drizzled over a rustic soup or on grilled sour dough toasts or simply used as part of a dressing for salads of leaves, fruits and nuts .
Olive oils from Umbria, Tuscany, Provence and Spain all feature on the menus and being one of Sally’s favourite ingredients, there is never a menu without one of them, either drizzled over a rustic soup or on grilled sour dough toasts or simply used as part of a dressing for salads of leaves, fruits and nuts .
The extensive wine list includes wines from France, Italy, Spain and
Australia. There are also some bottles from some of Sally's favourite
vineyards in California, including a fine selection from Ridge Vineyards
which have been especially chosen by Paul Draper himself.
=========================================================================
=========================================================================
Στην περιοχή Notting Hill του Λονδίνου (και πιο συγκεκριμένα στην οδό
Kensington Church Street 124) βρίσκεται ένα από τα πιο όμορφα
εστιατόρια του Λονδίνου τα οποία προσφέρουν υγιεινά και οργανικά πιάτα.
Ύστερα
από 29 χρόνια παρουσίας στο χώρο, το εστιατόριο Clarke's εξακολουθεί να
χρησιμοποιεί τα καλύτερα υλικά για τα φαγητά του τα οποία προμηθεύεται
από τη Νότια Αγγλία. Τα μενού αλλάζουν δύο φορές τη μέρα και
περιλαμβάνουν πιάτα εποχής. Η ιδικτήτρια Sally γράφει η ίδια τα μενού
καθημερινά.
Το μεσημεριανό μενού προσφέρει φαγητό ακόμα και για χορτοφάγους ενώ το βραδινό μενού έχει μία τεράστια ποικιλία πιάτων.
Τα ψάρια έρχονται καθημερινά από τη Δυτική Ακτή Channel ενώ το κρέας από την Ουαλία, το Berkshire και τη Σκωτία. Η μοτσαρέλα έρχεται δύο φορές την εβδομάδα από τη Νάπολη και τα περισσότερα από τα Ιρλανδικά και Βρετανικά τυριά έρχονται από το Neal's Yard Dairy.
Τα λάδια έρχοται από την Umbria, την Tuscany, την Provence και την Ισπανία και αποτελούν το βασικό συστατικό των πιάτων του εστιατορίου. Τέλος τα κρασιά έρχονται από τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία και την Αυστραλία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου