Ποια είναι η καθημερινή διατροφή της 43χρονης Ελένης Μενεγάκη;
ΗΕλένη Μενεγάκηείναι από τις γυναίκες που τους αρέσει το καλό φαγητό και δεν το κρύβει. Παρά τη μεγάλη της αδυναμία, όμως, στο φαγητό, η 43χρονη παρουσιάστρια καταφέρνει να διατηρεί την τέλεια σιλουέτα της.
Τι τρώει καθημερινά η Ελένη Μενεγάκη;
Πρωινό:
Συνήθως στις 7 το πρωί τρώει ένα τοστ με γαλοπούλα και τυρί χαμηλών
λιπαρών ή δύο φρυγανιές με μέλι, με τη συνοδεία καφέ ή άπαχου γάλακτος.
Κυρίως γεύμα:
Λαδερά (δύο φορές την εβδομάδα) με λίγο τυρί χαμηλών λιπαρών, είτε
ψάρι/ψαρόσουπα με μαύρο ψωμί δύο φορές την εβδομάδα, είτε όσπρια (όπως
φακές). Δύο φορές την εβδομάδα το μεσημεριανό της περιλαμβάνει μόνο
σαλάτα με ψωμί ολικής άλεσης.
Βραδινό: Μπριζόλα ή μικρό μπολάκι ριζότο ή φιλέτο ψάρι ή κοτόπουλο στη σχάρα.
Σνακ απογευματινό ή δεκατιανό:
Επιλέγει ανάμεσα σε γιαούρτι, τυρί κότατζ, φρούτο, μπάρα δημητριακών,
ωμά λαχανικά (καρότα), μια μπάρα μαύρη σοκολάτα, φρουτοσαλάτα ή ένα ζελέ
φρούτων.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου