/

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Ποια είναι η καθημερινή διατροφή της 43χρονης Ελένης Μενεγάκη;

Η Ελένη Μενεγάκη είναι από τις γυναίκες που τους αρέσει το καλό φαγητό και δεν το κρύβει. Παρά τη μεγάλη της αδυναμία, όμως, στο φαγητό, η 43χρονη παρουσιάστρια καταφέρνει να διατηρεί την τέλεια σιλουέτα της. 


Τι τρώει καθημερινά η Ελένη Μενεγάκη;

Πρωινό: Συνήθως στις 7 το πρωί τρώει ένα τοστ με γαλοπούλα και τυρί χαμηλών λιπαρών ή δύο φρυγανιές με μέλι, με τη συνοδεία καφέ ή άπαχου γάλακτος.

 


Κυρίως γεύμα: Λαδερά (δύο φορές την εβδομάδα) με λίγο τυρί χαμηλών λιπαρών, είτε ψάρι/ψαρόσουπα με μαύρο ψωμί δύο φορές την εβδομάδα, είτε όσπρια (όπως φακές). Δύο φορές την εβδομάδα το μεσημεριανό της περιλαμβάνει μόνο σαλάτα με ψωμί ολικής άλεσης.

 

Βραδινό: Μπριζόλα ή μικρό μπολάκι ριζότο ή φιλέτο ψάρι ή κοτόπουλο στη σχάρα.

 

Σνακ απογευματινό ή δεκατιανό: Επιλέγει ανάμεσα σε γιαούρτι, τυρί κότατζ, φρούτο, μπάρα δημητριακών, ωμά λαχανικά (καρότα), μια μπάρα μαύρη σοκολάτα, φρουτοσαλάτα ή ένα ζελέ φρούτων.

Διαβάσε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί.

asos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
^ Scroll to Top